Nu rullar bollen igen

Nu rullar bollen igen

Nu rullar bollen igen. Storsjö arena står inbjudande och spelklar. Kamratvallen hämtar sig efter den långa vintern och bjuder in till grön gräspremiär troligen i juni. IFK Holmsund har spelat försäsongsmatcher där laget spelat jämt mot lag i högre serier och vunnit matcherna mot lag i lägre divisioner. Det ligger förväntan i luften inför seriepremiären i division 3 Norrland 27/4 1300. Den sker, liksom förra året mot Kiruna IF på Lombia idrottsplats, 60 mil norrut.

 

En nyhet inför årets säsong är en levande, ständigt uppdaterad hemsida där du kan få färska nyheter om hela skärgårdens lag. Under påsken kommer du bland annat att kunna läsa om Holmsundsikoner som till exempel Kenneth Sjöblom, rekordpremiärskytt i fotbollsallsvenskan. Det finns ett nytt påskägg att öppna varje dag med IFK-godis. Klicka dig också gärna in på klubbens you tube kanal. Vår ambition är en läsvärd hemsida, med bra redaktionellt material och härliga fotbollsbilder. Vi finns också på Instagram och Facebook.

 

Lagbygget börjar klarna med en bred trupp som innehåller såväl unga som mer rutinerade spelare. IFK Holmsund är också stolt att kunna presentera engelska lovande nyförvärv på planen genom sitt samarbete med League Football Education. Inom en snar framtid kommer den nya truppen att presenteras här. Då presenteras också det nya men klassiska matchstället med kamratstjärnan, ett erbjudande om gratis prenumeration på IFK-nyheter och så alla sponsorer förstås.

 

Bollen är äntligen i luften och vi önskar Stuart Gibson, Tom Bergström och den övriga ledarstaben och det blå-vita skärgårdslaget all lycka inför en spännande säsong i division 3. Alla nyheter om klubben kommer du att hitta här. Gå bara in på www.ifkholmsund.se./Lorentz